Vincent & Marleen | Bruidsfotografie | Rouveen, Hoogeveen, Fluitenberg

Trouwen op vrijdag de 13e, ik kan het iedereen aanraden. Vrijdag 13 april was de eerste mooie warme en zonnige vrijdag van 2018. En dat was de trouwdag van Vincent en Marleen. Wat had ik zin om deze bruiloft te fotograferen. Het was de eerste bruiloft van 2018 voor mij, helemaal weer vol nieuwe ideeën en goede zin vertrok ik die dag van huis. Ik begon bij Vincent zijn ouderlijk huis, waar tegelijk met mij Irene van ViaFlora aankwam met weer super vrolijke bloemstukken. Vincent was er klaar voor en had er vooral veel zin in. Na de voorbereidingen gefotografeerd te hebben vertrok ik richting Marleen. Marleen legde net de laatste hand aan haar make-up en daarna ging die super mooie gave jurk aan. Wat een prachtbruid! Al snel volgde de ontmoeting van bruid en bruidegom. Allebei blij met de kledingkeuze van de ander! En die toffe auto, wat was Marleen blij! We vertrokken naar de schaapskooi in Ruinen voor foto’s. Daar aangekomen zag ik de herder met de schaapskooi lopen. Hij was net op weg naar een plek verderop. Mijn hardloopskills kon ik inzetten! Snel een sprint naar de herder getrokken en hij was blij verrast met mijn vraag even te wachten zodat ik foto’s van Vincent en Marleen met de schapen kon maken. Wat leverde dat gave plaatjes op! Na de schaapskooi vertrokken we naar De Olde Looierij voor stoere binnenfoto’s. Gave locatie met ontzettend aardige eigenaren. Toen werd het tijd om de daggasten te ontmoeten. Bij De Schildhoeve in Fluitenberg werden we opgewacht en werd er JA tegen elkaar gezegd. Na het JA-woord volgde een ontspannen middag waarin taart werd gegeten, groepsfoto’s werden gemaakt en werd geborreld. Aan het eind van de middag werd een heerlijk diner geserveerd en met een volle maag vertrokken we naar de kerk in Rouveen. Daar werd een zegen over het huwelijk gegeven. Voor mij eindigde daar de dag. Het feest werd voortgezet in De Schildhoeve. In beelden de dag van Vincent en Marleen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *