Stefan & Astrid | Bruidsfotografie | Rouveen, Staphorst, Zwolle

5 april was de voor mij de start van bruidsseizoen 2019. Ik kon me geen betere start wensen. Wat hebben we het leuk gehad met elkaar. ’s Morgens startte ik met fotograferen bij Kapsalon Ilona, waar bruid in spé Astrid relax in de stoel zat. De make-up was al verzorgd door Astrid haar schoonmoeder, dus ze was al even wakker. Toen Astrid bijna klaar was reed ik richting Stefan. Ook Stefan was relax en deed z’n ding. Het was een leuke verrassing om te zien wat voor soort pochet en stropdas Stefan had uitgezocht. Namelijk van hout. Super stoer! Nog nooit heb ik een bruidegom gefotografeerd die dat had. Toen Stefan nagenoeg gereed was vertrok ik richting Astrid, die zat al te wachtten op mij. We maakten een mooie foto van de jurk voordat deze aanging en precies op dat moment reed ook Stefan al voor. Dat was niet de bedoeling! Die hebben we vakkundig even teruggestuurd. Geen probleem, want met zo’n leuke auto onder de kont rijd je gerust een extra rondje. Hadden wij ook even extra tijd om de deurdranger uit te schakelen. Niets zo onvriendelijk als een bruid die de deur open doet en dat deze meteen weer dichtgetrokken wordt. Onder toeziend oog van enkele  familie en vrienden was daar dan eindelijk die ontmoeting. Beide waren blij verrast met de kledingkeuze van de ander! Ze waren ook zo mooi beide. Stefan in z’n groene pak met blauwe kleurval (dit is een poging ‘hoe beschrijf ik zo goed mogelijk een kleur’) en Astrid in haar zwierige trouwjurk. We gingen op pad om foto’s te maken. We zijn gestart bij een voortuin van iemand aan de Oude Rijksweg. Toen ik naar Astrid toe reed ‘s morgens zag ik zo’n prachtige magnolia, daar wilde ik heel graag foto’s maken. En gelukkig waren Stefan en Astrid daar ook voor in. In de blog één mooie foto hiervan, deze foto is ook meteen een leuk zoekplaatje. Zoek de derde persoon! Daarna reden we door naar het toekomstig adres van het bruidspaar. Op dit moment woont opa daar nog, maar t.z.t. zullen Stefan en Astrid op dit plekje gaan wonen. En wat ik altijd zo tof vind aan zulke plekjes zijn de oude schuurtjes en wagens. Plekjes te over om foto’s te maken. En ook de bangerauto van Stefan stond hier klaar voor een mooie foto met het bruidspaar. Nadat we alle hoekjes gezien hadden rondom het huis trokken we de natuur in. Mooi twee heel verschillende locaties, waardoor er een mooie diverse reportage ontstaat. Na de foto’s gingen we lunchen met familie. Meteen mooi de gelegenheid om groepsfoto’s te maken en een bedankfoto naar de drukker te sturen. Bij Dijkmoment in Zwolle werd het bruidspaar na de lunch opgewacht door al haar daggasten. Het Jawoord werd gegeven en daar werd op geproost. De middag stond verder in het teken van genieten met elkaar. Lekkere drankjes en hapjes, bijkletsen, groepsfoto’s maken en een heerlijk (héél heerlijk) mediterraans diner. Na het diner vertrokken we richting de kerk. Daar werd het huwelijk ingezegend. Voor mij zat het fotograferen van de dag er op, het bruidspaar ging met haar gasten naar Meppel om bij Zizo het feest voort te zetten!

Facebook Reacties
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social Media

Je kunt mij ook volgen op Facebook, waar ik je graag een inkijkje geef in mijn leven als fotograaf.