Ruben & Rosalie | Bruidsfotografie | Staphorst, Rouveen, Dalfsen

Het werd wel weer eens tijd voor een blog! Deze keer de blog van Ruben & Rosalie. Op 5 juli trouwden ze en inmiddels hebben ze hun trouwalbum al ontvangen. Ook daar zal ik in deze blog een foto van plaatsen.
vrijdag 5 juli was een super mooie dag om te trouwen. Niet te warm, niet te koud. Gewoon perfect voor een dag die veelal buiten gevierd kon worden.
’s Morgens begon ik bij Ruben thuis, toen ik arriveerde samen met de videograaf en Ruben zijn pak aantrok, kwamen achtereenvolgens de trouwauto en de bloemist met de bloemen eraan. Ineens van een rustige ochtend veranderde het op het erf in een gezellige drukte. En die trouwauto die ze hadden weten te regelen, wauw wat een gave bak. En Ruben had het zelfs zo goed geregeld, dat hij zelf mocht rijden!  Irene van Viaflora wist met de bloemen de auto nog mooier te maken. Nadat Ruben klaar was vertrok ik naar Rosalie. Daar aangekomen zag ik Rosalie zitten met een super mooi bruidskapsel. Echt wauw wat een creatie. De visagiste bracht de make-up aan. Ik fotografeerde de jurk nog even voordat deze aanging. En ook nu wist ik het weer te presteren om een plekje te kiezen waarvan de moeder van de bruid zei ‘alles heb ik schoongemaakt, maar in die hoek net niet’. Schijnbaar zoek ik de plekjes die niet zo voor de hand liggen :-).
Ruben haalde zijn Rosalie op en we vertrokken we voor de reportage. We maakten foto’s in de nabije omgeving van Staphorst. Genoeg mooie plekjes daar! Voordat we naar de daggasten vertrokken gingen we nog even langs bij het kinderdagverblijf, Rosalie haar werkplek. De kinderen vonden het geweldig om Rosalie in zo’n mooie jurk te zien.
Bij de ouders van Rosalie thuis werden we opgewacht door de daggasten. Tijd om even bij te kletsen en een kopje koffie te drinken. Gezamenlijk vertrokken we naar Dalfsen, Het Roode Hert was de locatie waar getrouwd ging worden. Achter in het land stond een grote tent klaar, deze was helemaal tot in de puntjes gestyled. Wauw, echt overal was aan gedacht! Dit was door Rosalie en haar zussen zelf gedaan. In de tent werd er JA gezegd door Ruben en Rosalie. Na de ceremonie maakten we groepsfoto’s, konden de kinderen even lekker spelen en genoten we van een heerlijke luxe lunch. Ondertussen maakte in de bedankfoto klaar. Na de lunch vertrokken we naar Oudleusen, waar het huwelijk werd ingezegend. Toen wij terugkwamen bij Het Roode Hert stond een prachtige bruidstaart klaar. En nog twee extra taraten. Genoeg voor iedereen!!! Aansluitend was er tijd voor de receptie. Na de receptie genoten de gasten in het restaurant van Het Roode Hert van een diner en werd de tent omgetoverd tot feestzaal. Mijn taak zat erop, wat had ik een topdag!

En zoals beloofd een foto van het trouwalbum dat Ruben en Rosalie uitkozen:

 

Facebook Reacties
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social Media

Je kunt mij ook volgen op Facebook, waar ik je graag een inkijkje geef in mijn leven als fotograaf.