Roy & Judith | Loveshoot Trouwkaart | Dalfsen

Loveshoots, op mijn website zien je daar niet altijd veel van terug. Toch maak ik ze met enige regelmaat en worden deze foto’s vaak gebruikt voor de trouwkaart. Zo maakte in een tijdje terug een afspraak met Roy en Judith voor een loveshoot. Roy woont praktisch om de hoek bij mij en toch kon ik hem verrassen met een plekje in de buurt voor de loveshoot waar hij het bestaan niet van wist. Altijd leuk! Voor Roy en Judith heb ik ook hun kaart mogen ontwerpen en hebben de gasten inmiddels de uitnodiging ontvangen voor 18 mei 2018. Een kleine greep uit de loveshoot.

Facebook Reacties
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social Media

Je kunt mij ook volgen op Facebook, waar ik je graag een inkijkje geef in mijn leven als fotograaf.