Ronald & Bernike | Loveshoot | Dalfsen

De eerste blog van 2020. Da’s veel later dan ik had gehoopt. Maar ja we weten allemaal hoe dat komt. Ik ben dan ook vooral blij dat het fotowerk weer kan worden opgepakt en de eerste bruidsparen weer JA tegen elkaar zeggen.
Voor Ronald en Bernike zou 5 juni hun dag moeten worden. Maar ook zij hebben moeten besluiten deze te verschuiven naar 2021. In plaatst van een bruidsreportage maakten we een loveshoot. Met de perfecte weersomstandigheden! Wat zijn we blij met het resultaat.
Willen jullie ook graag een loveshoot, maar geen trouwplannen? In 2020 is een loveshoot voor het voordelige Pre-wedding loveshoot-tarief te boeken. Zie mijn site voor de tarieven.

 

Facebook Reacties
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social Media

Je kunt mij ook volgen op Facebook, waar ik je graag een inkijkje geef in mijn leven als fotograaf.