Reinier & Suzan | Bruidsfotografie | Rouveen, Staphorst, Dalfsen

8 Juni mocht ik de trouwdag van Reinier en Suzan vastleggen. Ik wist dat dit een super leuke dag zou worden. Ik had vorig jaar de trouwdag van Suzan haar broer mogen fotograferen (zie hier) en dat was ook een topdag. En naast leuk was het ook mooi. Heel mooi! Maar ja wat wil je als je zus Irene van ViaFlora is….
De trouwdag begon ik in Rouveen bij Suzan. Suzan zat bij Ilona in de kappersstoel. Ze zat net in de fase ‘betonnen’. Het was vooral haarlak wat ik zag rondgaan. Daarna reed ik door naar Reinier. Daar stond de familie rondom de hele mooie gave trouwauto die Reinier en Suzan geregeld hadden. Irene was met behulp van haar vader de bloemen op de auto aan het vastmaken. Gezien de foto was daar wel wat kracht voor nodig.
Reinier deed z’n pak aan en zorgde ervoor dat hij tiptop klaar was voor vertrek. De finishing touch was het blauwgele lint dat hij om zijn boeket knoopte. Die grap kon Suzan goed waarderen toen ze het na de ontmoeting ontdekte. (Blauwgeel zijn de kleuren van Staphorst en Reinier ging Staphorst verruilen voor Rouveen, maar zeker niet zonder zijn kleuren trouw te blijven!) Wel haalde Suzan het lint er natuurlijk meteen vanaf. We vertrokken voor de fotoshoot. Suzan had maar één wens al vanaf het begin: ‘van dat lange gras, of iets met koren’. Laat in de buurt nu eens heel veel mooie korenvelden zijn. Daar zijn we dan ook naartoe gereden en op de terugweg zijn we nog even bij een lekkere vervallen bende geweest. Niet iets waar je op het eerste oog blij van wordt, maar de foto’s bij vervallen schuren en huizen zijn zo gaaf. En toen naar ‘blauwgeel’, oftewel v.v. Staphorst. Dat moest toch echt wel, want voetbal is heel belangrijk voor Reinier. En net voor het begon te regenen hebben we daar leuke foto’s gemaakt. Toen op naar de gasten. Het begon inmiddels te regenen. We hebben gezellig samen geluncht en ondertussen de groepsfoto’s gemaakt. Af en toe regende het en af en toe was het droog en zonnige, dit was de rest van de dag zo. Voor het JA-woord vertrokken we naar het Roode Hert in Dalfsen. Daar hadden Reinier en Suzan geregeld dat er achter in het weiland een mooie grote tent zou staan. Wauw wat een geweldige plek. Echt een superlocatie en tent. Buiten trouwen zat er niet in. De tent had veel banen die doorzichtig waren, daardoor waren buiten en binnen echt bij elkaar betrokken. Er werd getrouwd!! Daarna werd er getoost, taart gegeten, gratis gerookt voor de rokers  (ouderwetse glaasjes sigaretten en sigaren stonden op de tafels), lol getrapt in de photobooth en aan het einde van de middag werd er gedineerd. Oftewel een gezellige dag. Na het diner vertrokken we naar de kerk. Daar ontvingen Reinier en Suzan de zegen over hun huwelijk. Na de dienst is het bruidspaar lekker gaan feesten bij Het Roode Hert. Kijk mee naar wat ik hierboven vertel, maar dan in beeld:

Bruidsfotografie | Rouveen, Staphorst, Dalfsen

Facebook Reacties
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social Media

Je kunt mij ook volgen op Facebook, waar ik je graag een inkijkje geef in mijn leven als fotograaf.