Jaap & Jeanine | Bruidsfotografie | Dalfsen, Berkum, Hoonhorst

Op 15 juni was het een mooie zomerse dag. zo’n zomerse dag waar we er dit jaar al heel veel van hebben gehad en ook nog een paar krijgen. Op die dag trouwden Jaap en Jeanine. Op maandag hadden ze dat al voor de wet gedaan, dus deze dag stond in het teken van vieren van hun liefde en een zegen krijgen over hun huwelijk.
Ik begon die dag bij Jaap thuis. Jaap was net bezig met z’n pak toen ik aankwam. Een super gaaf pak. Ondertussen was de zus van Jaap de bloemen wezen halen en stond de trouwauto klaar. De puntjes stonden op de i, tijd om te kunnen vertrekken naar Jeanine. Maar daar was het nog te vroeg voor, dus gezellig even een bakje koffie doen samen. Ik vertrok al wel naar Jeanine. Toen ik binnenkwam werd net het haar van Jeanine flink getoupeerd. Alles voor het goede doel! En dat kwam helemaal goed. Een supermooi bruid werd ze. Heerlijk al dat kant op haar jurk! En die rug vooral. Volgens mij heb ik bovengemiddeld veel foto’s van de achterkant van een jurk gemaakt die dag :-). Jaap kwam Jeanine halen! Wat leuk om elkaar dan echt te zien! We vertrokken voor de fotoshoot naar de stuw in Dalfsen, waar hun eigen bootje klaar lag voor een paar foto’s. Vooraf dacht Jaap dat het wel leuk zou zijn om aan de kant een paar foto’s te maken met de boot, niet teveel risico nemen. Maar ik dacht daar iets anders over… Want iemand die zo vaak vaart zal vast op z’n trouwdag niet ineens omslaan, toch?! Hoppa, gewoon los die touwen en het water op! En ja dan krijg je wel die ene foto die zo uniek, echt en eigen is! Veilig aan land maakten we rondom de stuw foto’s. Niet te veel bij de eikenbomen, want die werden gekenmerkt door een waarschuwend lint ‘pas op, eikenprocessierups’. Aan jeuk hadden we niet zoveel zin. Dichtbij huis zijn we het bos nog in geweest en als laatste deden we De Horte aan voor foto’s. Als je daar tegenover woont is het wel zo leuk om daar ook trouwfoto’s te maken.
Op naar de gasten! Wat blijft dat moment toch altijd leuk. Samen gingen we gezellig lunchen in de grote tuin bij Jeanine thuis. Na de lunch was er tijd voor de groepsfoto’s. Op een boerderij zijn altijd super veel leuke plekjes te vinden en daar maak ik graag gebruik van! Na de foto’s vertrokken we naar de Ichtuskerk in Zwolle-Berkum. Jaap en Jeanine ontvingen de zegen over hun huwelijk. De persoonlijke dienst werd muzikaal begeleidt door leden van de band Seven waar Jaap zelf in speelt (en Jaap speelde ook nu een paar nummers mee tijdens de dienst) en daarnaast door Jaap zijn vader (orgel) en zus (hoorn). Mooi om samen de muziek te kunnen verzorgen. Na de dienst was er tijd van feliciteren en toosten op het kersverse bruidspaar. Na een heerlijke maaltijd werd als toetje de bruidstaart aangesneden. Na de maaltijd zat mijn taak erop. de band was bezig met het opbouwen van hun opstellen en naar begreep ging er een goed feestje gebouwd worden die avond. Kijk mee:

Facebook Reacties
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social Media

Je kunt mij ook volgen op Facebook, waar ik je graag een inkijkje geef in mijn leven als fotograaf.