Herwin & Chantal | Bruidsfotografie | Rouveen, Staphorst, Meppel

Vrijdag 9 juni was het de trouwdag van Herwin en Chantal. Een dag waar ik heel erg naar uitzag. Herwin en Chantal zijn familie van mij en dat maakt het mogen fotograferen toch wel bijzonder. Fijn dat ze mij het vastleggen van hun dag toevertrouwden. Het was begin van de week al duidelijk dat dit geen buitenbruiloft ging worden. Met een regenkans van 100%  was het meer afvragen wanneer het dan wel droog zou zijn. In ieder geval niet ’s morgens kwam ik al snel achter. Herwin en Chantal waren totaal niet bezig met regen of geen regen en Herwin zijn moeder wist zich te herinneren dat ook op mijn trouwdag het regende (en ik kon dat beamen met een ‘inderdaad en  gelukkig heb ik na die dag een heel fijn en gelukkig huwelijk gekregen’). En Chantal zei al ‘Rain is just confetti from the sky’. Een relaxe bruid en bruidegom! En alle momenten waarop het wel droog is, voelen dan als cadeautjes. Zo kon Herwin gewoon aanbellen bij Chantal zoals ze het bedacht hadden. En toen het begon te regenen zochten we locaties op waar we droog konden staan. En eigenlijk kwam ik al snel tot de conclusie: we hebben hele mooie foto’s kunnen maken dankzij de regen. We moesten uitwijken naar andere locaties en dat bracht hele mooie en unieke beelden. Na de reportage vond de ontmoeting met de daggasten plaats. Gezellig samen lunchen om daarna te vertrekken naar de museumboerderij in Staphorst. Een nieuwe trouwlocatie in de gemeente, lekker licht en echt Staphorst. Na het JA-woord hebben we tijd ingelast voor groepsfoto’s. Gelukkig kon dat buiten bij de museumboerderij. Voor Staphorsters een gewone achtergrond, voor mij een geweldige setting: groene deuren, oud huis, rieten kap! De wind deed wat hij wilde en zo maakte ik tussen alle groepsfoto’s door leuke plaatjes van Chantal en haar wapperende jurk en haar. Heerlijk speels! In de kerkdienst die daarna volgde ontvingen ze de zegen over hun huwelijk. Na de kerkdienst vertrokken we naar Zizo in Meppel. Daar vond de rest van de dag plaats. De bruidstaart werd aangesneden en opgegeten en we maakten nog een grote groepsfoto (inmiddels was het droog en heeft het ook niet weer geregend). Na de groepsfoto vertrok ik naar huis. Haalde de bedankfoto’s op bij de drukker en haalde mijn man thuis op en keerden weer terug. Een gezellige avond volgde waar zelfs ik me nog aan een dansje gewaagd heb 😊.

Facebook Reacties
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social Media

Je kunt mij ook volgen op Facebook, waar ik je graag een inkijkje geef in mijn leven als fotograaf.