Gijs & Nathalie | Bruidsfotografie | Dalfsen, Balkbrug, Heino

Over de bruiloft van Gijs & Nathalie en hun zoontjes Sepp en Imme wil ik wel heel veel vertellen. Een dag die zo vol zat met bijzondere momenten, ik kan dat never nooit niet in een kort verhaal samenvatten. Maar ik ga m’n best doen…
Zaterdag 16 juni stond in het teken van de dag van Gijs & Nathalie. Gijs was thuis in Dalfsen met de kinderen en zijn ouders. Nathalie was bij haar ouders in Balkbrug. Bij beide ben ik geweest om de voorbereidingen vast te leggen. Sepp en Imme zaten ape-relaxed tv te kijken. Chillen zolang als het nog kon. Toen ik bij Nathalie kwam was Corine van Pureshine er ook en zij zorgde ervoor dat Nathalie de look kreeg die ze wilde: ’vooral heel erg mezelf en lekker veel haarlak’. Toen Nathalie klaar was arriveerden de naaste familie, die wilde niks missen van de dag! Gijs kwam met de jongens aan en wat was het mooi om de ontmoeting van het gezin te zien. Allemaal zo blij! Na de nodige vreugdetranen vond de moeder van Nathalie het hoog tijd voor gebak! Lekker even bijkomen van de eerste emoties. Maar ja toen deed Nathalie er een schepje bovenop door haar aanstaande man, ouders en schoonouders te verrassen met een persoonlijke boodschap. Geschreven op -hoe toepasselijk- een zakdoek. Daar werd iedereen wel even stil van. Na de koffie gingen we foto’s maken met elkaar. Eerst met Sepp en Imme erbij en later met z’n 3en. Na de foto’s lunchten we bij Nathalie haar ouders met de naaste familie. Na de lunch vertrokken we naar Omni Mobilea in Heino. Dé plek om een droombruiloft te vieren! De gasten arriveerden voordat het bruidspaar er was en gezamenlijk vertrokken we naar een open plek in het bos. Nadat iedereen zat kwam het bruidspaar met hun kinderen aanlopen. Dit onder begeleiding van live muziek. Ik zeg het in even twee zinnen, maar het is haast niet te beschrijven hoeveel indruk dat moment maakte.
Gijs en Nathalie werden man en vrouw! De ceremonie was mooi en soms hilarisch. Dit laatste kwam o.a. door de aanwezige hoeden (dit was onderdeel van de styling) en de kinderen die daarmee gingen spelen. Na het huwelijk liepen we voor het bruidspaar aan door het bos richting de plek van taart en borrel. Maar natuurlijk werd het bruidspaar feestelijk begroet met (natuurlijke!) confetti. Er was in de middag tijd voor taart, borrelen, bijkletsen, speechen, een paar groepsfoto’s maken en springen op het springkussen. Na de fijne middag werd het langzaamaan avond en ging de bbq aan. Heerlijke hapjes werden rondgebracht en er was ruim voldoende voor iedereen. Toen het allemaal niet meer leek op te kunnen, hoorden we de bel van de ijscokar. Ja hoor, ook dat nog!! Geweldig. Met ronde buiken vertrokken we weer het bos in. Inmiddels was het vroeg in de avond, het kerkelijk huwelijk zou plaatsvinden. Ook weer in het bos. In een heel persoonlijke dienst werd de zegen gegeven aan het bruidspaar. Naast woorden voor elkaar, mooie woorden van de predikant, was er ook een persoonlijk gebed door een hele goede vriend, was er een verhaal voorgelezen van Toon Tellegen door een goede bekende. En of dat nog niet genoeg was, zong Nathalie met haar koor enkele nummers. Je begrijpt dat toen ik na deze dag thuis kwam ik een hoofd vol emoties en een tas vol foto’s had! Wat een gave dag!
Dit verhaal hierboven is 30% van wat ik in mijn hoofd heb en eigenlijk allemaal wil vertellen. En de beelden dat zijn er mega-veel, maar ook veel minder dan ik eigenlijk wel allemaal wil laten zien. Less is more gaat niet op vandaag :-). Kijk maar mee….

Facebook Reacties
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social Media

Je kunt mij ook volgen op Facebook, waar ik je graag een inkijkje geef in mijn leven als fotograaf.