Gerrit & Debbie | Bruidsfotografie | Hattem, Vollenhove

Het is alweer een lange tijd geleden dat ik een blog geplaatst heb. Er liggen nog een paar bruiloften op de plank die jullie nog niet van mij gezien hebben. Vandaag laat ik jullie graag een blog zien van de bruiloft van Gerrit & Debbie. Zij trouwden 5 oktober en wisten dat dit een natte herfstachtige najaarsdag kon worden. Het was daarom dan ook wel een cadeautje dat het hartstikke zomer was nog die dag. De hele dag -op de kerkdienst na- waren we buiten. ‘s Morgens begon ik die dag bij de fietsenmaker….. Het adres van de kapsalon waar Debbie haar haar liet doen bleek hetzelfde adres te zij als die van de kapsalon. De fietsenmaker keek mij raar aan bij mijn vraag ‘is hier ene bruid aanwezig die haar haar laat doen?’, maar het kwartje viel snel en hij bracht mij naar de kapsalon. Debbie en haar zus zaten heerlijk relax te genieten. Toen Debbie klaar was reden we naar haar ouderlijk huis. De trouwjurk mocht aan en al snel volgde de ontmoeting tussen Gerrit en Debbie. De trouwreportage splitsen we op. Eerst gingen we Hattem in voor mooie stadsfoto’s, lunchten bij Debbie haar ouders en reden daarna door naar Vollenhove voor nog een korte reportage. Dat was een hele leuke en relaxte ochtend. Toen op naar de gasten. Beste ven spannend. Maar natuurlijk bleek de spanning voor niks, want het was gewoon hartstikke leuk om iedereen te zien. We maakten kort groepsfoto’s en toen op voor het echte werk. Debbie en Gerrit waren een paar weken ervoor al getrouwd in het gemeentehuis, dus vandaag stond de kerkdienst centraal. Het was een mooie dienst in een prachtige kerk. Zo’n kerk waarvan de zwartwit-foto’s zoveel sfeer uitstralen dat ik in de blog ook alleen van die dienst zwartwit-foto’s heb toegevoegd. Na de dienst liepen we van de kerk naar Robuust het restaurant waar het feest werd voorgezet met familie, vrienden en collega’s. Aan het eind van de middag maakten we bij de haven nog een paar prachtige foto’s. Voor mij een prachtige afsluiting van deze leuke trouwdag.

Facebook Reacties
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social Media

Je kunt mij ook volgen op Facebook, waar ik je graag een inkijkje geef in mijn leven als fotograaf.