Arnold & Berja | Bruidsfotografie | Zwolle, Berkum, Dalfsen

Vrijdag 14 september was het -net als alle andere vrijdagen van 2018- een super mooie dag om te trouwen. Dat was ’s morgens meteen al zichtbaar toen ik naar buiten keek. Een heerlijke zonnige dag! En dat was waar Arnold en Berja op hoopten, want hun trouwlocatie lag aan het water en wat is er nu fijner dan lekker aan het water te genieten van je trouwdag.
Ik begon deze vrijdag al vroeg bij de familie Beltman thuis. Arnold z’n pak hing klaar en z’n moeder hielp hem bij het aankleden (terwijl de rest van de familie toekeek en Arnold lekker de gek aanstak). Toen Arnold klaar was en ik zou vertrekken naar Berja, lokten we zijn ouders naar buiten. Ik had met Arnold en Berja namelijk een klein geheimpje. In mijn auto lag voor beide ouders een cadeau klaar om de ouders te bedanken voor alle goede zorgen en liefde van de afgelopen jaren. Arnold z’n ouders waren dan ook echt overrompeld door dit cadeau. Ja dan komt het ineens best binnen dat je als zoon het huis verlaat en een nieuwe fase ingaat. Mooi om zo’n moment ook echt even bewust stil te staan met elkaar. Ik vertrok iets eerder dan Arnold naar Dalfsen, waar Berja relax zich liet omtoveren tot bruid. Ze genoot zo van alle gezelligheid. Heerlijk teuten en lachen met elkaar. En ja dan ontstaan de gekste ideeën. Toen Berja klaar was en de jurk aan was kwamen kletsten we over de modetrends op trouwjurken-gebied, wat resulteerde in een verkleedpartij voor Conny de moeder van Berja. Niet alleen Berja stond in haar trouwjurk in de woonkamer, ook Conny had haar jurk aan. Geweldig! Snel weer uit want de voorbereidingen waren nog niet klaar. Ook Berja verraste haar ouders met  een bedankje. Zelfs de huissleutel werd teruggegeven 😊. Maar toen was het dan echt tijd om elkaar te ontmoeten! Tevredenheid aan beide kanten over de keuze van elkaar outfit. Ja dat was wel leuk om de ander zo te zien als bruid en als bruidegom. We gingen op pad voor de reportage. Dat deden we rondom Dalfsen en we gingen even bij opa en oma langs. Oma had het boeket en de overige bloemversieringen verzorgd en graag wilden we in haar grote bloementuin ook foto’s maken. Na de reportage werden we ontvangen door de gasten. We lunchten samen en vertrokken toen naar De Fabriek. Voor 1x was dat een trouwlocatie in Dalfsen. En wat was het tof. De gehele verdere dag was op die locatie. De sfeer was relax en waren mooie verrassingen.
Zo werden de ringen gebracht door een bok, die ze ook meteen mochten houden, kwamen er duiven die ze mochten vrijlaten en stond er een flink opgepimpte wagen klaar die het bruidspaar naar de kerk zou brengen. Inmiddels wordt mijn verhaal veel te lang, dus lang verhaal kort 😊: Italiaanse buffet was verrukkelijk, kerkdienst was mooi & persoonlijk, stukjes werden in het theater laten zien dat was heel tof en als laatste was het feesten op de dansvloer! Kijk mee:

Facebook Reacties
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social Media

Je kunt mij ook volgen op Facebook, waar ik je graag een inkijkje geef in mijn leven als fotograaf.