Judith: Moeder, Echtgenote, Bruidsfotograaf, Collega, Zus & Vriendin. Een paar van de titels die ik mag dragen.

Sinds 2006 mag ik mij moeder noemen. Toen werd onze eerste zoon Joah geboren. Daarna volgden nog 3 kinderen, Seth (2008), Lot (2012) en Ties (2014).

Samen met mijn man en de kinderen wonen wij op een boerderij in Dalfsen. Een boerderij die mijn man draaiende houdt (ik ben niet zo goed met dieren…),

Sinds 2010 is fotografie meer dan een hobby. Na een opleiding van één jaar en een specialisatie in het tweede jaar ben ik JYfotografie gestart. Een naam die ik als jong meisje al in mijn hoofd had. JY zijn mijn voorletters (Judith Yvette) en je leest het als ‘jij’. Dat leek me zo leuk: Jij staat voor mijn camera. Dat het dus ook echt JYfotografie moest worden in 2010 stond voor mij al vast. Of het in de praktijk een heel handige naam is laat ik even in het midden (‘hoe spreek je dat uit!?’).

In 2014 heb ik besloten mij te specialiseren in de bruidsfotografie. Ik vind het een ontzettend toffe uitdaging om een trouwdag in beeld te brengen door middel van foto’s. Ik word er heel blij van dat jullie als bruidspaar bij het zien van de foto’s allemaal ‘oh ja-momentjes’ krijgen. Herinneringen maken met mijn camera voor jullie als bruidspaar. Super om te mogen doen.

En dan ben ik ook nog Zus & Vriendin! Ik mag me gelukkig prijzen met een fijne familie en leuke vrienden om mij heen.

Op deze website hoop ik jullie een inkijkje te geven in mijn werk. Ik hoop dat jullie enthousiast zijn over het werk dat ik maak en mogelijk kan ik ook voor jullie grote dag iets betekenen. Bel of mail mij voor een afspraak.