Edward & Anouk | Bruidsfotografie | Rouveen, Staphorst

Vrijdag 23 september was de dag van Edward en Anouk. Wat heb ik toch een geluk met die bruidsparen die kiezen voor een bruiloft op eigen erf of op het erf van kennissen/familie. Ook deze bruiloft mocht ik daarvan genieten. Bij oom en tante werd van een weilandje een geweldige trouwlocatie gemaakt. En dat kun je zelf regelen, maar wat het weer doet blijft altijd een verassing. En ook dat werkte helemaal mee. Perfecte temperatuur om buiten te zijn en fantastisch weer om te fotograferen.
Ik begon deze ochtend bij Anouk. Daar kwam ik tegelijk aan met de visagiste. Anouk was al naar de kapsalon geweest. Dus ze zag er eigenlijk al prachtig uit vond ik. Maar make-up maakte het wel echt helemaal af. Omdat Edward en Anouk lekker dicht bij elkaar in de buurt het ouderlijk huis hebben, kon ik ook even bij Edward langs. Toen ze beide klaar waren was het tijd voor de ontmoeting. Onder het toeziend oog van de familie zagen Edward en Anouk elkaar voor het eerst. En beide waren ze erg blij met de kledingkeuze van de ander. Met Anouk en Edward hadden we wel een idee voor de fotolocatie en toch maakten we de meeste foto’s op plekken die we helemaal niet bedacht hadden van tevoren. Zo kan het gaan. Je komt wat tegen en besluit daar de foto’s te maken. De fotoshoot sloten we af met een gezellige picknick in het bos. Zij samen op een kleedje, ik met mijn laptop open ernaast om een bedankfoto te maken.
Na de shoot werden we ontvangen op de trouwlocatie, waar familie en vrienden al gearriveerd waren. Edward en Anouk werden getrouwd door een goede kennis van hen. Dat maakt het wel extra persoonlijk. En ze had een ontzettend leuke uitleg bij de band van het huwelijk. Zie de foto’s van de mensen die met hun vingers iets onbegrijpelijk doen :-D. Ik kan het niet goed uitleggen… ik heb 3x hier een uitleg proberen te typen. Failed! Dus geloof me dat dit een super mooie en sterke uitleg was. Aansluitend aan het burgerlijk huwelijk ontvingen Edward en Anouk een zegen over hun huwelijk. Na deze mooie inzegening ging we over in het vieren en genieten met elkaar. Tijd voor toost en taart en daarnaast veel leuke spelletjes en dat maakte het tot een super leuke ontspannen middag voor jong en oud. Geniet mee met de foto’s.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *