Bart & Lyanne | Bruidsfotografie | Rouveen

28 oktober 2022, wat een dag! Je rekent op een herfstige trouwdag. Een dag met mooie kleuren in de natuur en met een beetje geluk geen regen. Wat kregen Bart en Lyanne?? Een zomerse temperatuur en een volledige buitenbruiloft. Wauw wat bijzonder was dat. Vooral bijzonder gaaf. Helemaal omdat hun trouwdag overdag totaal plaatsvond op het erf van de ouders van Bart. Een hele fijne plek.
Deze trouwdag begon voor mij zoals ik de meeste bruiloften start. Ik begon bij Lyanne, de visagist was net gearriveerd en begon aan de make-up. Ik probeer in die tijd vaak ook even de trouwjurk alleen te fotograferen. Dat lukte nu nog niet zoals ik dat graag wilde, want het was nog flink donker buiten. We overlegden dat ik bij terugkomst van Bart de jurk zou fotograferen, omdat we dan meer licht zouden hebben. Ik vertrok naar het ouderlijk huis van Bart om daar een paar foto’s te maken. Bij het aantrekken van z’n pak kwam Bart tot de conclusie dat zijn riem veel te wijd was. Gewoon met de riem in z’n broek maakte hij er een paar gaatjes bij. Niks niet bang of dat wel goed zou gaan zo. En dat kon ook prima, want de gaatjes kwamen precies op de plek waar ze moesten zitten. Ik ging weer snel terug naar Lyanne toen Bart klaar was, want die jurk hing al voor mij klaar. Na een foto snel de jurk aan. En zo verliep alles helemaal volgens plan en stond Bart op de afgesproken tijd op de stoep. Bart werd gestationeerd en Lyanne werd geroepen. Lopen met de jurk was toch wel iets wat je met beleid moet doen kwam Lyanne al snel achter 😊 (zie foto’s). Na de ontmoeting maakten we foto’s. Bart had niet veel eisen, maar met de banger-auto moesten er zeker foto’s gemaakt worden. Deze stond bij de tent, zodat dit ook echte eyecatcher op de dag zelf was. Zo gaaf. We maakten nog foto’s rondom Rouveen en toen op naar Kinderdagverblijf Mathil. Het werk van Lyanne. We werden opgewacht door heel veel kinderen en ouders. Wat een belangstelling. Zo mooi! Na dit bezoek gingen we naar de ouders van Lyanne voor een gezamenlijke lunch met de ouders. Na de lunch gingen we naar de gasten toe, die al  stonden te popelen. Vooral de neefjes en nichtjes waren zo nieuwsgierig. Oh mijn verhaal wordt veel te lang…. En het leukste moet nog komen 😁. Ik ga het zo kort en bondig mogelijk vertellen!
Na een gezellige ontmoeting met de gasten begon de ceremonie. Een onvergetelijke ceremonie. Niet alleen omdat Bart toch nog op de knieën ging voor zijn Lyanne, maar wat maakten de neefjes een nichtjes een onuitwisbare indruk…
Het begon met een lief ringenjongetje in een bestuurbaar Volkswagen busje die heel hard moest huilen. Hij wilde dit echt niet! En toen de ringen werden gegeven bleek dat het doosje door het ringenmeisje op de kop was vastgehouden en de ring verdwenen was…. Na wat speurwerk werd deze achter de tent in het gras weer gevonden. Wat een opluchting en wat een hilariteit. Na de ceremonie was er een fijne middag met taart, spelletjes, borrels en foto’s. De jurk werd goed bekeken en er werd ontdekt dat Lyanne geen klassieke muiltjes aan had, maar stoere cowboylaarzen met patat-sokken aan haar voeten. Aan het eind van de middag ging de bbq aan voor een heerlijk diner.  Na het diner vertrokken we naar de kerk waar een zegen over het huwelijk werd gegeven. Na de dienst zat mijn werk erop en ging het bruidspaar nog een feestje bouwen! Niet alleen een lange tekst, ook veel foto’s….

En we sluiten weer af met een prachtig boeket gemaakt door Via Flora.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *