Aalt & Eline | Bruidsfotografie | Nieuwleusen, Zwolle, Dalfsen

Bloggen…. ik deed het in 2020 helemaal niet. Niet omdat ik het niet wilde, maar vooral omdat ik het niet durfde. Foto’s kunnen heel snel verkeerd beoordeeld worden. We leven in een 1.5 meter cultuur en dat ziet er niet altijd gezellig uit. Daarom koos ik vaak voor een standpunt van fotograferen waarbij het leek alsof mensen dichter bij elkaar stonden. Ik ben blij dat ik dat zo kon oplossen, maar koos ervoor om ze niet te bloggen. In 2021 ga ik wel weer bloggen. Het is te leuk! We trappen af met Aalt en Eline. Hun dag vond plaats op 21.05.21. Heerlijk zo’n datum om in cijfers te schrijven. Ik begon die dag in Nieuwleusen waar Eline lekker werd opgetut door de kapster en visagist. Aalt woont niet ver van Eline haar ouders vandaan, dus tussendoor ging ik even bij hem langs. Samen met zijn moeder was hij begonnen aan het aantrekken van z’n pak. Alles ging vlotjes, totdat het pochet aan de orde was. Bekend fenomeen, want hoe frummel je die het mooist in elkaar?! Ik vertrok weer richting Eline, die net klaar was om de jurk aan te doen. Alles verliep helemaal volgens planning en Aalt kwam met een flinke auto zijn bruid ophalen. Samen vertrokken we naar hun boerderij om daar foto’s te maken. De bedoeling was om allen even met kalfje Eline op de foto te gaan. De boomgaard bij hen thuis was een heerlijke plek om foto’s te maken. En de berm stond vol fluitenkruid. Eigenlijk ben ik dan al compleet gelukkig met de locatie. Zo mooi! Het was een dag met aardig wat windvlagen. Soms erg vervelend, soms perfect om de sluier een heerlijke zwiepert te geven. Na de fotoshoot vertrokken we naar de daggasten. Samen koffiedrinken en toen op naar de trouwlocatie. Bij Het Roode Hert in Dalfsen stond een prachtig versierde tent klaar. Aalt en Eline zeiden JA tegen elkaar. Na de ceremonie was er een gezellige middag waarin we foto’s maakten, samen gingen lunchen en tijd hadden om gezellig bij te kletsen. We vertrokken later op de middag naar de kerk. Daar werd het huwelijk ingezegend. Ik vertrok toen naar huis, om begin van de avond terug te keren. Toen vond de drukbezochte drive thru plaats. Feliciteren vanuit je auto en verwend worden met verse pizza! Wat een mooie afsluiting van deze dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *